Manekinia e njohur pranon: Më urrenin të gjithë në shkollë

Taylor Hill sot është një nga modelet më të kërkuara dhe karriera e saj e shkëlqyer është ndërtuar hap pas hapi, për aq kohë sa ajo nuk kishte një shans që ndodh vetëm një herë në jetë.

Në fakt, pas një prove për linjën e modës të brendshme, Taylor ka marrë një ofertë tërheqëse nga “Victoria ‘s Secret”, të cilën nuk mundi ta refuzojë. Që nga ajo ditë, Taylor është një nga fytyrat më të njohura të kësaj shtëpie të modës.

Por në fillim të karrierës së saj, gjithçka nuk ishte aq e lehtë. Në një intervistë supermodelja tha se ajo ishte shpesh objekt i komenteve nënçmuese gjatë shkollës së mesme, dhe kolegët e kanë ngacmuar vazhdimisht për shkak se ishte shumë e tërhequr dhe në depresion.

“E kam urryer shkollën e mesme, bashkëmoshtarët talleshin me mua. Djemtë nuk dëshironin të më shohin, por ka ndryshuar kjo tash. Shpesh ndodh që dikush më ndal në rrugë dhe më thotë: “Ju e dini, kemi shkuar në shkollë së bashku,” “, ka thënë Hill në një intervistë.

Për shkak të modelimit ajo u detyrua të largohej nga shkolla në moshën 14- vjeçare, por megjithatë më vonë vendosi të kthehej dhe të kalonte provimet e mbetura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *