Fri. Sep 20th, 2019

“Fuqia e vajzave të Ballkanit” në Kryeministri

Të jetosh dhe të dokumentosh ëndrrën ndërkohë që jeton. Ky është lajtmotivi i ekspozitës “Fuqia e vajzave të Ballkanit” të çelur në ambientet e Kryeministrisë.

Ekspozita është një vështrim përtej kufijve politik me fotografi të 75 vajzave të Ballkanit, nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia, në kërkim të ëndrrave të tyre.

Artistja dhe kuratorja e kësaj ekspozite thekson se çdo fotografi ka shpirt.

“Fuqia e vajzave të Ballkanit” do të qëndrojë e hapur për publikun deri me datë 28 shkurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *